förvaltning och rådgivning tjänster

Varainhoito

Tarjoamme yksilöllisiä varainhoitopalveluita varakkaille yksityishenkilöille ja perheille, sekä säätiöille, yhdistyksille ja instituutioille.

WEALTH OFFICE

AINUTLAATUINEN KOKONAISPALVELU

Aval tarjoaa ainutlaatuisen kokonaispalvelun, jonka keskiössä on asiakas. Avalilta saat kaiken tarvitsemasi saman katon alta. Meillä on pitkä ja laaja kokemus asiakkaiden etujen palvelemisesta sekä kattavat yhteistyöverkostot aloilla, jotka ovat tärkeitä ensiluokkaisten palvelujen tarjoamiseksi.

WEALTH OFFICE

PITKÄN AIKAVÄLIN NÄKÖKULMA

Avalilla ajatellaan asioita kauaskantoisesti. Suunnittelemme asiakkaittemme kanssa asioiden hoidon tavalla, jonka aikajänne on pitkälle tulevaisuuteen ja joka huomioi myös tulevat sukupolvet, sekä tuemme suunnitelmien toteutuksessa.

WEALTH OFFICE

KOKEMUS JA ASIANTUNTEMUS

Työyhteisömme monipuolisen taustan sekä kotimaisten ja kansainvälisten yhteistyöverkostojemme ansiosta pystymme tarjoamaan hyvin kattavan valikoiman palveluita.

Palvelut

PALVELUJA KAIKKIIN TARPEISIIN

 

Aval tarjoaa kattavan valikoiman varainhallinta- ja neuvontapalveluja, jotka täyttävät asiakkaan kaikki tarpeet. Tarjoamamme palvelut mukautuvat sekä yksittäisiin hankkeisiin että pitkäaikaiseen kokonaisvaltaiseen varain- ja asiainhoitoon. Avalilla asiakas saa henkilökohtaista huolenpitoa.

 

VARAINHOITO

AVAL WEALTH MANAGEMENT

 

Varainhoitopalvelumme tarjoaa Aval Wealth Management Oy, joka on Finanssivalvonnan toimiluvan saanut ja sen valvonnassa toimiva sijoituspalveluyritys.

Räätälöityjä varainhoitopalveluita

 

Tarjoamme yksilöllisiä sijoitusneuvonta- ja varainhoitopalveluita varakkaille yksityishenkilöille ja perheille, mukaan lukien heidän sijoitusyhtiönsä. Lisäksi tarjoamme näitä palveluja säätiöille, yhdistyksille ja muille instituutioille.

Pääsy globaaleille markkinoille – erityisosaaminen eurooppalaisissa osakkeissa

 

Avalilla on merkittävä erityisosaaminen ja markkinakokemus eurooppalaisissa osakkeissa. Käytämme aktiivisesti suoria osakesijoituksia osana varainhoitopalveluamme ja tarjoamme asiakkaillemme kaupankäyntimahdollisuuden kaikilla merkittävillä osakemarkkinoilla globaalisti.

Poikkeuksellinen tuotetarjonta

 

Riippumaton ”Aval Manager Selection” -palvelumme mahdollistaa sijoittamisen parhaisiin aktiivirahastoihin ja tehokkaimpiin passiivirahastoihin (ETF) globaalisti ja kaikissa omaisuusluokissa. Tarjoamme lisäksi mahdollisuuden private equity-, private debt- sekä kiinteistösijoituksiin. Lisäksi olemme räätälöityjen strukturoiden tuotteiden alalla ainutlaatuinen toimija.

Lisäarvoa tuottavat lisäpalvelut

 

Tarjoamme asiakkaillemme erilaisia lisäarvoa tuottavia lisäpalveluita. Tällaisia ovat esimerkiksi kokonaisportfolioon liittyvä neuvonta sekä ns. ”second opinion” -asiantuntijanlausunnot yksittäisistä sijoituksista. Tarjoamme asiakkaillemme myös ESG-sijoittamiseen liittyviä lisäpalveluita, jotka koskevat mm. vastuullisuuden integrointia ja täytäntöönpanoa sijoitusstrategiassa sekä neuvonantoa yksittäisissä ESG-sijoituksissa.

Ota meihin yhteyttä, niin perehdymme asiaasi.

AVAL WEALTH MANAGEMENT OY

Anders af Hällström


Toimitusjohtaja

Tel: +358 10 341 7842
etunimi.sukunimi@aval.fi

Niklas Åkerfelt


Head of Wealth Management

Tel: +358 10 341 7851
etunimi.sukunimi@aval.fi

Mikael Palmgren


Director, Wealth Management

Puh: +358 10 341 7843
etunimi.sukunimi@aval.fi

Riitta Nieminen


Back Office

Tel: +358 10 341 7841
etunimi.sukunimi@aval.fi

AVAL WEALTH MANAGEMENT OY:N HALLITUS

JUHANI MÄKINEN
ESKO KESKINEN
MÅRTEN ASPELIN

Löydät meidät Helsingin keskustasta osoitteesta Eteläranta 6 A. Tervetuloa.